Nedávno Warneři oznámili, kdy přesně dorazí další film Denise Villeneuvea, z něhož by se klidně mohla vyklubat třetí Duna. Slavné studio samozřejmě myslí i na univerzum MonsterVerse, o nějž je i nadále velký zájem, však to potvrzují skvělé tržby filmu Godzilla x Kong: Nové impérium, který to v rámci celosvětového box officu dotáhl až na 570 milionů dolarů. Warneři nyní oznamují, kdy přesně k nám další filmový titul ze světa slavných dvou monster dorazí.

Fanoušci by se každopádně měli obrnit trpělivostí, oficiální premiéra byla totiž stanovena na 26. 3. 2027. Už nějaký čas víme, že o režii dalšího MonsterVerse titulu se má tentokrát postarat Grant Sputore, na reklamách začínající filmař, jehož celovečerním debutem byl dobře přijatý sci-fi thriller Jsem matka (2019) s Hilary Swank v hlavní roli. Dále se také podílel na režii australského rodinného seriálu Castaway (2010). 

Scénář by si měl vzít pod palec Dave Callaham, který se podílel na psaní nejenom Godzilly z roku 2014, ale také známých snímků jako Expendables: Postradatelní (2010), Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) a Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023).

Zatím není známo, o čem přesně snímek vlastně bude. Tvůrci ale mají dostatek času na to, aby vše dopodrobna promysleli, tak snad bude výsledek stát za to.