Před několika týdny dorazila na Netflix druhá řada seriálu Monstrum (2022), která se tentokrát zaměřila na příběh Lylea a Erika Menendezových. Tento měsíc ale streamovací platforma uvede ještě jeden krimi titul, který bude vycházet ze skutečných událostí. Řeč je o snímku Woman of the Hour, celovečerním debutu herečky Anny Kendrick (Scott Pilgrim proti zbytku světa), která zde zároveň ztvárnila hlavní roli. Nyní máme na světě další oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do Spojených států během 70. let, kdy v Kalifornii vraždil Rodney Alcala (Daniel Zovatto), skutečný sériový vrah, jenž je považován za jednoho z nejchytřejších a nejplodnějších vrahounů americké historie. Ačkoli již byl v době, ve které se film odehrává, registrovaným sexuálním delikventem a nedávno ho propustili z vězení, objevil se v televizní seznamovací soutěži The Dating Game. A přesně toho se zúčastnila také Cheryl Bradshaw (Kendrick), která se nechá Alcalou okouzlit.

Nevypadá to špatně, osobně jsem hlavně velice zvědav na to, nakolik zdatná je Anna Kendrick jakožto režisérka. O tom se každopádně budeme moci přesvědčit už příští týden. 

Zatmíco Kendrick se postarala o režii, scénář si vzal pod palec Ian MacAllister McDonald, který napsal a natočil drama Some Freaks (2016).

Dále se ve snímku objeví herci jako Tony Hale, Kelley Jakle, Max Lloyd-Jones, Darcy Laurie, Jessie Fraser, Kathryn Gallagher, Matty Finochio, Nicolette Robinson, Andy Thompson, Matt Visser a další.

Na Netflixu od 18. 10. 2024.