Studio DRF Productions nedávno vypustilo exkluzivní trailer amerického snímku What Lies Below, který se v průběhu prosince představí vybraným divákům. Jedná se o mysteriózní thriller s nezvykle temným nádechem, který se na filmový repertoár Bradena R. Duemmlera zapíše jako jeho první celovečerní režijní počin. 

Středobodem všeho dění je teenagerka Liberty, která se po dvou měsících strávených mimo domov vrací na svou rodnou půdu. Záhy však zjistí, že její matka má nového přítele jménem John Smith, jehož osobnost je na první pohled ztělesněním snu každé ženy. Právě jeho neprůstřelná dokonalost ale u mladé dívky vzbudí vlnu podezření, které ji přiměje postupně odkrýt Johnovu pravou tvář. Ta ale s největší pravděpodobností vůbec nepochází z této planety. 

Přečtěte si také: Ve sci-fi Light čelí hrdinka mimozemské hrozbě, která číhá v mlze tajemné planety

Děsivá atmosféra snímku What Lies Below se slabším povahám nepochybně zaryje pod kůži. V hlavních rolích se objeví Ema Horvath, Trey Tucker nebo Mena Suvari, která řadě divákům jistě evokuje vzpomínky na ikonickou postavu Heather z komediální série Prci, prci, prcičky. Tentokrát jim však do smíchu nejspíš nebude.

Podle oficiálních informací by se snímek měl dostat k americkému publiku 4. prosince 2020, a to skrze blíže nespecifikované VOD. Zda se jedná o platformu, která sahá až do našich končin, zatím bohužel není jisté. Čeští fanoušci se tak prozatím musejí obrnit trpělivostí, která jim v případě What Lies Below sice nejspíš nepřinese růže, nýbrž dosud neznámou formu mimozemského života.