Už příští měsíc uvede studio Brainstorm Media nový mysteriózní thriller s kapkou hororu, který ponese název Believer. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh se zaměří na mladou spisovatelku jménem Michelle Moore (Lauren Lee Smith), kterou přímo v soudní síni napadne nechvalně proslulý vůdce kultu a masový vrah. Zároveň se také jedná o muže, jenž má nevysvětlitelnou kontrolu nad svými stoupenci, kterých pořád přibývá. Když se ale Michelle probudí v nemocnici, začne tvrdit, že si na celý incident vůbec nepamatuje. Spisovatelky rodina tak začne zpochybňovat její motivy.

Z traileru to vypadá, že onen vůdce kultu má jakousi moc, díky které dokáže ovládat mysl ostatních, ale ještě uvidíme, jaké vysvětlení nám film nakonec nabídne. 

O scénář a režii se postaral Sheldon Wilson, který je tvůrcem řady televizních filmů hororového žánru, bohužel častokrát ne úplně dobře hodnocených. Patří mezi ně například Krvavé stopy (2004), Screamers: Hon na člověka (2009) a The Unspoken (2015).

Dále hrají Ella Ballentine, Martin Roach, Peter Mooney, Jonathan Potts, Ilan O'Driscoll, Daniel Kash, Kris Holden-Ried a další.

Sníme bude uveden na VOD 13. 9. 2024.