Netflix vydal první teaser trailer na nadcházející anime film od studia WIT, který ponese název Bubble. A pokud chcete na animovaný snímek ještě více nalákat, tak určitě zmíníme, že na filmu pracovali i tvůrci legendárního seriálu Death Note. Příběh se bude odehrávat v Tokiu, které bylo od zbytku světa odříznuto poté, co se v něm zničehonic objevily pitoreskní bubliny, jež navíc manipulují se samotnou gravitací. Od té doby se z města stalo jedno velké bojiště parkour fandů, které bubliny využívají, aby přeskakovali z jedné budovy na druhou. 

Mezi tyto fanoušky patří i mladík jménem Hibiki, který v parkouru patří mezi ty nejlepší ve městě. Zároveň se ale jedná o lehkomyslného jedince, který často riskuje, což se mu jednou stane téměř osudným. Od smrti ho zachrání tajemná dívka jménem Uta. Oba dva si časem uvědomí, že pouze oni mohou slyšet zvláštní zvuk, který je eventuálně zavede na cestu plnou mystérie a poznání. Jakmile po ní začnou kráčet, dobrou se k odhalení, které změní celý svět. Z traileru je vidno, že můžeme očekávat hodně rychlé a zběsilé akce, která se k příběhu, jehož velkým motivem je mimo jiné parkour, rozhodně hodí. Zároveň se také můžeme těšit na naprostou dechberoucí vizuální podívanou, která bude vyložená slast pro oči. 

Studio WIT, které si celý film vzalo na starost, stojí například i za úspěšným seriálem Attack on Titan, jehož první sérii vytvořil Tetsuro Araki. Právě ten se také ujme režie nadcházejícího filmu. V nedávném rozhovoru filmař odhalil, že na projektu potají pracoval už několik let, přičemž se již nemůže dočkat, až se s ním pochlubí světu. Soundtrack k filmu si vzal na starost Hiroyuki Sawano, který složil hudbu i k Attack on Titan. Design jednotlivých charakterů měl na starosti zas Takeshi Obata, jeden z původních tvůrců legendy Death Note. Premiéry se na Netflixu dočkáme 28. 4. 2022.