Studio Level 33 Entertainment se pochlubilo oficiálním trailerem na nízkorozpočtovou a bizarně vyhlížející komedii jménem The Secret Art of Human Flight, kterou natočil filmař a skladatel H.P. Mendoza. Trailer si můžete pustit výše.

Hlavním hrdinou příběhu se stává Ben Grady (Grant Rosenmeyer), jenž po tragické smrti své manželky Sáry (Reina Hardesty) narazí na tajemnou příručku od excentrického duchovního učitele, který si říká „Mealworm“ (Paul Raci). S jeho pomocí se tak Ben rozhodne naučit létat. Pod vedením Mealworma, který je s největší pravděpodobností podvodník, se posléze Benovi začne obracet život vzhůru nohama. Během své cesty tak bude muset čelit své ustarané sestře a i ambicióznímu detektivovi, který se domnívá, že Ben svou manželku zavraždil. V rámci toho riskuje vše pro to, aby konečně překonal svůj zármutek. A naučil se létat. 

Režisér H.P. Mendoza má za sebou snímky jako I Am a Ghost (2012) a Bitter Melon (2018). Scénář si vzal pod palec Jesse Orenshein.

Dále se ve snímku objeví herci jako Maggie Grace, Lucy DeVito, Nican Robinson, Sendhil Ramamurthy, Rosa Arredondo a Jennean Farmer.

V amerických kinech od 5. 7. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.