Studio Sony se už nějakou dobu raduje z pořádného výdělku, které mu přinesly jeho veleúspěšné snímky Spider-Man: Bez domova a Uncharted. Nicméně známá filmová společnost myslí i na jiné žánry, přičemž nezanevře ani na horory. Teprve přednedávnem totiž vyšel trailer na snímek Umma, což je korejské slovo pro „matku“. Pustit si ho můžete výše. Příběh se zaměří na ženu středního věku jménem Amanda (Sandra Oh), která žije poklidným životem na americkém venkově se svou dcerou (Fivel Stewart). Obě dvě spolu hezky vycházejí, přičemž se zdá, že je nic netrápí. To se však změní jednoho nešťastného dne, kdy Amandu navštíví muž z její rodné Koreje, any jí předal ostatky její zemřelé matky. 

Amanda se je však zdráhá přijmout. Má totiž jednu zásadu. Za žádných okolností se nechce podobat své matce. Možná právě proto panuje uvnitř jejich poklidné domácnosti nezvyklý režim. Amandy dcera totiž nemá svůj vlastní mobil, přičemž za jedinou kamarádku považuje právě svou matku. Jako kdyby se Amanda snažila co nejvíce se distancovat od zbytku civilizace. Tajemný muž však prohlásí, že čím déle zůstanou ostatky její matky v krabici, tím více bude růst její hněv. Amanda následně své dceři vysvětlí, že v Koreji mohou být útrapy lidí způsobeny zmučenými duchy jejich předků. A jak se zdá, něco takového by mohl být případ i Amandiny zesnulé matky. Podle traileru je ale evidentní, že obě dvě hrdinky budou muset zápolit s hrůznými a nadpřirozenými silami, které budou s největší pravděpodobností usilovat o jejich životy. 

O scénář a režii se postarala Iris K. Shim, která například v roce 2010 představila světu dokumentární snímek The House of Suh, jenž byl oceněn na mnohých filmových festivalech. Kromě výše zmíněných hereček se v hororu objeví také MeeWha Alana Lee, Tom Yi, Odeya Rush a Dermot Mulroney.

Oficiální premiéra je stanovená na 18. 3. 2022.