Amazon nám nadělil další oficiální trailer na seriál Mr. & Mrs. Smith, který bude novou verzí známého příběhu o zabijáckém párečku. Podívat se na něj můžete výše.

Zdá se ale, že tato verze se bude od stejnojmenného filmu z roku 2005, ve kterém si společně zahráli Brad Pitt a Angelina Jolie, v jistých ohledech lišit. Zatímco ve filmu pracovali John a Jane pro dvě odlišné zabijácké organizace, což před sebou také oba tajili, v seriálovém remaku oba manželé spolupracují a snaží se své nezvyklé povolání před zbytkem světa utajit. V hlavních rolích se nám každopádně tentokrát představí Donald Glover (Solo: Star Wars Story) a Maya Erskine (Modrooký samuraj). Zda se bude jednat o důstojnou předělávku, která nebude nudit k smrti, se budeme moci přesvědčit už za tři týdny. 

Donald Glover se kromě hlavní role chopil také otěží scenáristy a jednoho ze showrunerů. Tuto úlohu s ním sdílela také Francesca Sloane, která se například významně podílela na tvorbě čtvrté řady seriálu Fargo (2014). O režii jednotlivých epizod se postaral Christian Sprenger (Atlanta).

Dále se mají v seriálu objevit herci jako Paul Dano, John Turturro, Michaela Coel, Robert Loftus, Alex Huynh, Angela Chew, Brianna Acevedo a Holden Goodman.

Seriál bude premiérovat na službě Prime Video 2. 2. 2024.