Čas letí jako voda a filmová adaptace slavné bojovky Mortal Kombat brzy dorazí do kin a na naše obrazovky. Snímek totiž bude vypuštěn do světa již 16. dubna/apríla a zhlédnout ho budete moci buďto v kině nebo na HBO Max. HBO samozřejmě netroškaří a blížící se premiéry jsou si moc dobře vědomi. Proto se podělili o řadu televizních upoutávek.

Jak už tomu bylo u původního traileru, tak i zde si můžeme všimnout řady známých tváří, se kterými se v připravovaném snímku setkáme. Dost prostoru dostává v upoutávkách ikonická dvojice Skorpion (Hiroyuki Sanada) a Sub-Zero (Joe Taslim), kteří si jdou, jak už tomu u nich bývá, po krku.

v rámci upoutávek dojde také na hlavní postavu celého příběhu Colea Younga (Lewis Tan) či mocného boha hromu Raidena (Tadanobu Asano), kterého můžeme vidět přivolávat blesky. Ke slovu se také dostala Sonya Blade (Jessica McNamee), která je v křížku s Kanem (Josh Lawson).

"Vyhořelý MMA bojovník Cole Young si není vědom svého skrytého původu, nebo proč ho pronásleduje Sub-Zero z klanu zabijáků Lin-Kuei. Z obav o bezpečnost své rodiny vyhledá partu bojovníku, kteří byli vybráni k obraně Earthrealm v bitvě proti silám Outworld," dočteme se v popisu filmu.

Mortal Kombat vypadá opravdu slibně. Přece jen na filmovém plátně se objeví velké množství známých postav, krví se nebude šetřit a těšit se můžeme i na fatality. V trailerech můžeme dokonce zaslechnout Skorpionovo "Get over here!", takže nezbývá nic jiného než počkat, zda bude snímek samotný stejně dobrý jako upoutávky.