Už brzy uslyšíme gong prvního zápasu krvavého turnaje Mortal Kombat. Restart filmové série se rychle blíží. Po prvním traileru, který fanoušky nadchnul, přichází na řadu seznámení s hlavními hrdiny. Podíváme se na ně v klidu prostřednictvím povedeného plakátu. Ten ukazuje protagonisty i antagonisty. Mimo jiné si můžeme prohlédnout Kabala. Ten v nedávném videu pouze probliknul.

Kabal se poprvé objevil v Mortal Kombatu 3. Film bude mít premiéru 8. 4. letošního roku.

„Bojovník MMA Cole Young vyhledává nejlepší bojovníky planety Země, aby spolu mohli čelit nepřátelům z tzv. Vnějšího světa (Outworld). Dvě frakce se střetnou v nemilosrdném souboji zvaném Mortal Kombat, jehož výsledek určí osud celého vesmíru,“ dočteme se v popisku filmu.

Ve snímku Mortal Kombat si zahraje spousta známých herců, mimo jiné Lewis Tan (Deadpool 2, seriál Zabijáci Wu od Netflixu) v roli Colea Younga; Jessica McNamee (Meg) v roli Sonyi Blade; Josh Lawson (Bombshell ) v roli Kano; Tadanobu Asano (Midway) v roli Lorda Raidena; Mehcad Brooks (seriál Supergirl) v roli Jacksona „Jaxa” Bridgesa; Ludi Lin (Aquaman) v roli Liu Kanga; Chin Han (Mrakodrapr) v roli Shanga Tsunga; Joe Taslim (Star Trek: Do neznámae) v rolích Bi-Hana a Sub-Zero nebo Hiroyuki Sanada (Mrakodrap) v rolích Hanzo Hasashiego a Skorpion. Ve filmu dále hrají Max Huang jako Kung Lao; Sisi Stringer jako Mileena; Matilda Kimber jako Emily Young a Laura Brent jako Allison Young.

Přečtěte si také: První trailer na film Mortal Kombat je brutální a ukazuje známé postavy