Americký hudebník Tom DeLonge se především proslavil jako zpěvák a kytarista známé rockové kapely Blink-182. Rozhodl se ale také vyzkoušet si, zda mu půjde dobře i práce za kamerou. V rámci toho nám nadělí svůj celovečerní debut v podobě dobrodružné sci-fi Monsters of California, na jejíž oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává mladík jménem Dallas Edwards (Jack Samson), který se svými přáteli často rád probírá nejrůznější konspirační teorie, přičemž všichni se zároveň označují za vyšetřovatele paranormálních jevů. Podle traileru se ale zdá, že naleznou utajené dokumenty Dallasova otce, díky kterým odhalí něco neuvěřitelného. Že mimozemšťané skutečně existují.

To potvrdí i doktor Walker (Richard Kind), jenž se k mladým přátelům připojí během jejich honu za pravdou, kterou se někdo snažil utajit. Následně se jim podaří proniknout do vládního zařízení, kde naleznou něco, co skutečně vypadá jako emzák z cizí planety. Jak s tím vším ale souvisí zmizení Dallasova otce?

Ať už je to jakkoliv, dle traileru by se mohlo jednat o docela zajímavé nízkorozpočtové sci-fi dobrodružství. A samozřejmě trailer obsahuje hudební doprovod v podobě písně Aliens Exist právě od výše zmíněné kapely Blink-182, však to by byla vyloženě promarněná příležitost, kdyby ji tam DeLonge nepřidal! 

DeLonge se postaral jak o režii, tak i o scénář, na kterém s ním ještě pracoval Ian Miller, i pro něho bude snímek celovečerním debutem. Tak budeme pánům držet palce!

Dále se ve snímku objeví herci jako Casper Van Dien, Jared Scott, Camille Kostek, Arianne Zucker, Dane DiLiegro, Jack Lancaster, Gabrielle Haugh a J. Teddy Garces.

Snímek zamíří na VOD 6. 10. 2023.