Podle fotografií z natáčení seriálu WandaVision, který dorazí na platformu Disney+ v průběhu tohoto roku, se vrátí postava Moniky Rambeau na scénu jako agentka tajné intergalaktické organizace Nicka Furyho, SWORD.

Tuto informaci prozradilo oblečení herečky Teyonah Parris, jež v seriálu postavu ztvárňuje. Na ramenu její modré bundy totiž můžete zahlédnout logo SWORD, což sice nutně nemusí znamenat spolupráci Moniky s touto organizací, ale je to dost možné. Na druhé postavě na fotce, agentovi Woo (Randallovi Parkovi), však žádné věci související s organizací SWORD nenaleznete.

S Monikou Rambeau jsme se v Marvel universu naposledy setkali jako s malou holčičkou ve filmu Captain Marvel, kde se v roce 1995 dozvěděla o schopnostech Carol Danvers a setkala se se Skrully. Je tedy zajímavé ve WandaVision poprvé vidět tuto postavu dospělou.

Seriál WandaVision by měl být z části klasický sitcom a z části velkolepý MCU snímek. Podle všeho by měl také postavit základy pro roli Wandy v Doctor Strange in Multiverse of Madness, o němž jsme nedávno psali.