Společnosti HBO Max a Cartoon Network spolu již nějaký ten čas spolupracují. Pod společnou záštitou například vydaly kreslený seriál Harley Quinn, který zazářil a u diváků si získal obrovskou popularitu. Co by za ni dala live action sólovoka v podání Margot Robbie, kterou jsme si museli protrpět minulý rok. 

Přečtěte si také: Temný rytíř stojící proti Cthulhu a Jacku Rozparovači? Vítejte v batmanovském světě Mikea Mignoly

Nicméně, spolupráce Cartoonu a HBO pokračuje a momentálně spolu připravují dva animované seriály. Jedním z nich je připravované dobrodružství o mladém Supermanovi. Nový seriál se jmenuje My Adventures with Superman a sleduje osudy tří začínajících investigativních novinářů z metropolitního deníku Daily Planet. 

Lois Laneová, Clark Kent a fotograf Jimmy Olsen tak budou společně prožívat spoustu dobrodružství. Největší ukol ale bude stát na bedrech mladého Clarka Kenta, ten by si skrze seriál měl postupně začít budovat svoji identitu jako Muž z oceli, a přitom se předpokládá, že by společně s Lois měli prozkoumávat i hranice jejich více než vřelého vztahu.

Je jisté, že ústřední trojice se na cestě za budováním profesionální žurnalistické kariéry zaplete do nejednoho kriminálního karambolu, ze kterého budou muset šikovně vybruslit. Sam Register, vedoucí oddělení Warner Bros. Animation a Cartoon Network, se nechal slyšet, že „toto je první animovaná série Supermana po mnoha letech. Chceme jeho příběh vyprávět prostřednictvím trojice kolegů Lois, Clarka a Jimmyho – jejichž dynamika vztahů umožní vyprávění strhujících příběhů.“

V roli Clarka Kenta alias Supermana se představí hvězda neotřelého superhrdinského seriálu The Boys Jack Quaid. Hlas Lois Laneové zase propůjčí herečka Alice Lee. Tu můžeme znát ze seriálu Zoey's Extraordinary Playlist. O Jimmyho představiteli zatím nic nevíme, ale i tak věříme, že historicky první Supermanova animovaná show by mohla dopadnout velmi dobře.