Už za pár týdnů nám Netflix nadělí solidní dávku španělské teen romance, která ponese název Through My Window (A través de mi ventana). Film bude adaptací stejnojmenného příběhu ze sociální platformy Wattpad, který vyšel v roce 2016 od autorky Ariany Godoy. Příběh se zaměří na mladou dívku jménem Raquel (Clara Galle). Ta si žije poměrně normální život běžné španělské středoškolačky, která řeší tradiční holčičí problémy. Už nějakou dobu je navíc zakoukaná do svého atraktivního souseda jménem Ares (Julio Peña). A v rámci potíží s místní wifi se oba dva mladí lidé nakonec seznámí. Ale i když je Raquel na škole vyhlášená fešanda, tak se zdá, že Ares o ní příliš zájem nemá. To však Raquel neodradí. 

I přestože vyjde najevo, že Ares nemá o intimní vztahy zájem, Raquel odmítá vycouvat. Chce mu být v podstatě pořád na blízku, což znamená, že eventuálně začne chodit na místa, kam by za normálních situacích nikdy nevkročila. Začne chodit na různé akce a párty jenom proto, aby ho mohla vidět. To se samozřejmě začne zamlouvat jejím kamarádkám, které vyjádří radost nad tím, že Raquel v sobě objevila nové Já. A jak je z traileru patrné, Raquel se nakonec Area přeci jenom podaří očarovat. Je mezi nimi ale opravdová láska? Nebo je to celé jen pouhý mladistvý chtíč? Ať už je to jakkoliv, sílu jejich nové romance brzy otestuje náročná zkouška. 

O režii se postaral Marçal Forés, který je například zodpovědný za pěkně podivný filmový kousek jménem Zvířata z roku 2012. Kromě výše zmíněných se ve filmu objeví také herci jako Guillermo Lasheras, Eric Masip, Pilar Castro, Hugo Arbues, Lucía de la PuertaNatalia Azahara. Premiéry filmu se dočkáme 4. 2. 2022.