Studio Freeform přednedávnem vydalo oficiální trailer na komediální seriál, který ponese název Single Drunk Female. Podle něho už tudíž předem lze odhadnout, o čem asi tak bude. Příběh se zaměří na zoufalou dvacátnici jménem Samantha Fink (Sofia Black-D´Elia), bývalou alkoholičku, která rozhodně nezažívá nejlepší chvíle. Nejenže podnapilá napálí své auto do městského autobusu, ale taktéž v místní mediální firmě v New Yroku málem oslepí jednoho ze svých kolegů. Člověk by si pomyslel, že Samantě by stoprocentně prospělo, kdyby se od alkoholu nějakou dobu držela dál. Ale to ovšem není tak jednoduché. Spousta věcí kolem ní ji totiž nutí pít víc a víc. 

V první řadě to jsou její přátelé, kteří chtějí propařit snad každou noc v existenci. Dále je to její přespříliš starostlivá matka Carol (Ally Sheedy), u které je po svém fiasku nucena nějakou dobu žít. A v neposlední řadě také zjistí, že její tehdejší nejlepší kamarádka začala randit s jejím bývalým přítelem. To jsou všechno situace, při kterých by člověk rozhodně nějakou tu láhev vína uvítal. Následně tak začne pracovat v místním obchodním domě, ovšem únava a stres činí své, proto si občas jednou za čas vleze do regálů, aby si mohla dát rychlého šlofíka. Samantha tak bude muset překonat nejen svou alkoholickou závislost, ale zároveň bude muset zjistit, jakým způsobem by si mohla zas změnit život k lepšímu.  

Showrunnerkou a hlavní scénáristkou celého desetidílného seriálu je Simone Finch, která se například podílela na tvorbě komediální série The Conners. O režii jednotlivých dílů se postarají Travon Free, Leslye Headland a Keith Powell. Dočkáme se také herců jako Rebecca Henderson, Sasha Compère, Lily Mae Harrington a Garrick Bernard. Premiéra je stanovená na 20. 1. 2022