Minulý rok na jaře padla první klapka ke čtvrtému dílu legendárních Mizerů, do nichž se opět vrátí Will Smith jako Mike Lowrey a Martin Lawrence jako Marcus Burnett. Hlavní část produkce ale na nějaký čas zhatily loňské stávky herců a scenáristů, kvůli kterým se muselo natáčení na nějaký čas pozastavit. Nyní Will Smith hlásí, že mají konečně hotovo, konec natáčení oznámil skrze svůj instagramový příspěvek s fotkou, kterou si můžete prohlédnout níže.

Film nyní míří do postprodukce, kde bude mít jen tři měsíce na dokončení, protože premiéry bychom se měli dočkat už 6. 6. 2024. Mizerové však nejsou žádným komiksovým velkofilmem, jehož každá scéna je přecpaná speciálními efekty, tudíž by se vše mělo stihnout bez problémů. 

Těšit se můžeme i na návrat dalších starých známých, ve čtvrtém díle například zase uvidíme Vanessu Hudgens, která si opět zahraje Kelly, zbraňovou expertku z týmu AMMO ze třetího dílu Mizerové navždy (2020). Vrátí si i Kellyn parťák Dorn (Alexander Ludwig) a Mikeova bývalá přítelkyně Rita (Paola Núñez).

Server Variety také nedávno odhalil, že se vrátí i Jacob Scipio, který znovu vystoupí jako Armando Aretas Lowrey, Mikeův syn a jeden z primárních antagonistů předešlého filmu. Nakolik velká ale bude jeho role v připravované čtyřce, se necháme překvapit. Už nějakou dobu ale víme, že nového a možná i hlavního záporáka ztvární Eric Dane, hvězda ze sérií jako Chirurgové (2005) a Euforie (2019). 

O režii čtvrtého dílu se postaralo duo Adil El Arbi a Bilall Fallah, které si značku Mizerů vzalo na starost po prvních dvou dílech od Michaela Baye.

Scénář si vzal pod palec Chris Bremmer (Muž z Toronta), kteří předešlý třetí díl napsal spolu Peterem Craigem a Joem Carnahanem.

Dále se ve filmu dočkáme herců jako Rhea Seehorn, Ioan Gruffudd, Melanie Liburd, John Salley a DJ Khaled.