Představte si, že jste v New Yorku a jsou Vánoce. Jste ve svém oblíbeném antikvariátu a najednou v řadě ošoupaných knih zahlédnete zbrusu nový červený zápisník, jehož obal ukrývá nevšední výzvu pro jeho nálezce. Minisérie Dash & Lily, která se objeví na Netflixu v první polovině listopadu, představí divákům originální cestu k hledání lásky. 

Cynický Dash najde zápisník veselé Lily, která ho skrze několik popsaných řádků okouzlí natolik, že se odhodlá sehrát roli v předvánoční hře, na jejíž konci čeká oba účastníky jeden z nejkrásnějších dárků, který se však nedává pod stromeček. Dvojice si pomocí tajné směny červeného zápisníku začne předávat klíče ke vzájemnému poznání, avšak každé poskytnutí nové indicie je podmíněno plněním bláznivých úkolů. Krádež Santovy čepice nebo zničení čtveřice sněhuláků? To je jen zlomek toho, co jsou Dash a Lily ochotni udělat pro to, aby se navzájem poznali.

Přečtěte si také: Oslavu lásky na pozadí zlaté éry americké televize nabídne snímek Sylvie's Love již letos o Vánocích

Z předvánoční zábavy se brzy vyklube příběh o vznikající lásce, která oba hráče popudí k tomu, aby se na konci hry setkali tváří v tvář. Netflix tak 10. listopadu 2020 nabídne motivy romantické komedie, jež budou doplněny o atmosféru vánočních newyorských ulic oděných do nekonečného zástupu světýlek a dekorací ve velkém červeno-bílém americkém stylu.

Osmidílná série Dash & Lily, kterou režírovali Brad Silberling a Fred Savage, vznikla podle úspěšného románu Dash & Lily - Kniha přání, za kterým stojí Rachel Cohnová a David Levithan. V hlavních rolích této audiovizuální adaptace se představí Austin Abrams a Midori Francisová.