Studio Lionsgate Movies se nám přednedávnem pochlubilo trailerem na akční thriller jménem Dangeorus, ve kterém se hlavní role ujme syn legendárního režiséra Clinta Eastwooda. Sekundovat mu bude Mel Gibson, který se však tentokrát bouchačky nechopí, místo toho se bude spíše držet v pozadí. 

Hlavním hrdinou připravovaného akčňáku se stane Dylan Forrester (Scott Eastwood), bývalý vězeň, který se rozhodne po svém čase stráveném ve vězení začít nový život. To však naruší jedna nečekaná a velice nepříjemná událost. Jeho bratr za záhadných okolností zemře, proto začne Dylan opět hazardovat se svou nově získanou svobodou, aby se dobral k pravdě o tom, co se jeho bratrovi ve skutečnosti stalo. Při jeho zběsilé cestě za pravdou si ale proti sobě poštve jak FBI, tak i hrozivou skupinu neznámých ozbrojenců, která je Dylanovi v patách. Obě dvě skupiny ale neví, že Dylan je muž mnoha dovedností. A rychle jim dá najevo, že s bouchačkami to rozhodně umí. Přes telefon se mu navíc dostane pomoci od poněkud výstředního psychiatra, kterého si zahraje Mel Gibson. 

FBI skupinu povede schopná agentka, kterou i zahraje Famke Janssen, tu mohou diváci znát především ze série X-Men, případně i z bondovky Zlaté oko. Skupinu ozbrojenců, která se vydá za tajemstvím Dylanova mrtvého bratra, zas povede herec Kevin Durand. A ano, opět si zahraje zápornou postavou, ten chlapík na to prostě má image. Scénáře a režie se ujal David Hackl, který je především znám za svou práci na filmové sérii Saw. Premiéry filmu se dočkáme 5. 11. 2021.