Visionův příběh bude v MCU pokračovat. Alespoň tedy jeho bílé verze. Už nějaký pátek víme, že se chystá nový seriál pro Disney+, v němž se zmíněný android stane hlavním hrdinou. Podle některých zdrojů se chystaný titul nazývá Vision Quest, ale oficiální název to ještě není. A i přestože je od nás seriál stále ještě poměrně daleko, už se nám začíná hezky rozrůstat obsazení.

Nejnovější posilou je dle serveru The Hollywood Reporter americký herec Todd Stashwick, kterého by mohli poznat především fanoušci sci-fi seriálu Star Trek: Picard (2020), kde ztvárnil kapitána Liama Shawa. Dále se objevil v seriálových titulech jako Hrdinové (2006) nebo 12 opic (2015).

Dle serveru by si měl v sérii o Visionovi zahrát jakéhosi zabijáka, který chce Visiona (Paul Bettany) dostihnout a dostat do rukou jeho technologii. Zda se bude jednat o čistě zápornou roli, se necháme překvapit. 

Stále je ale otázkou, o čem přesně chystaný seriál vlastně bude, zaměřit by se ale měl na „bílého“ Visiona, který se po událostech WandaVision (2021) vydal hledat smysl své existence. Podle některých zvěstí by se příběh mohl inspirovat komiksy a ukázat nám Visiona, jenž si vytvoří umělou rodinu, čímž by zde byla možnost návratu pro Elizabeth Olsen, která ztvárnila Wandu Maximoff. Ale to jsou zatím jen pouhé drby.

Víme ale, že v seriálu se na scénu vrátí Ultron, starý známý padouch z druhých Avengers (2015), jemuž opět propůjčí hlas James Spader, podle všeho by se ale mohl v seriálu ukázat i v lidské formě.

První klapka má každopádně padnout krátce po začátku příštího roku ve Velké Británii, tak snad se do té doby dočkáme dalších informací. 

Showrunnerem a hlavním scenáristou by se měl stát Terry Matalas, jeden z tvůrců seriálu 12 opic (2015), který také psal pro série jako Nikita (2010), Terra Nova (2011) a již zmíněný Star Trek: Picard (2020).