Studio Lionsgate se nedávno pochlubilo s krátkým teaserem na nadcházející survival thriller jménem Fall, z něhož se lidem, kteří trpí strachem z výšek, může opravdu krapet zvednou žaludek. Podívat se na něj můžete výše. Příběh se zaměří na dvě kamarádky jménem Becky (Grace Caroline Currey) a Hunter (Virginia Gardner), které se domnívají, že když chce člověk žít svůj život naplno, musí se naučit překonávat svůj strach a neustále posouvat limity. Jednoho dne se tak rozhodnou vyšplhat na vrchol více než půlkilometrové rádiové věže, která je navíc daleko od civilizace. Ovšem následně se ukáže, že to byl opravdu hodně špatný nápad. 

Jejich horolezecké dovednosti budou vystaveny velice vážné zkoušce poté, co na vrcholu věže z jistého důvodu uvíznou. Nebude ale lepší počkat na záchranu? Případně někoho zavolat? Jak se zdá, věci tak jednoduché nebudou. A obě ženy budou muset najít způsob, jak se z věže dostat samy. Jednu z hlavních rolích ve filmu ztvární i Jeffrey Dean Morgan, představitel Negana ze seriálu The Walking Dead. Očekávat bychom tam měli napínavou survival podívanou, který se bude podobat filmům jako Frozen (toho hraného z roku 2010, ne toho animáku) a 47 metrů z roku 2017. 

O scénář a režii se postaral Scott Mann, který je zodpovědný za thrillery jako Turnaj zabijáků a Poslední zúčtování. Na scénáři taktéž pracoval Jonathan Frank. Kromě výše zmíněných se ve filmu také objeví herci jako Mason Gooding, Julia Pace Mitchell a Jasper Cole.

Oficiální premiéra je stanovená na 12. 8. 2022