Antihrdinská týmovka Thunderbolts, která k nám dorazí příští rok v létě, se nedávno opět potýkala s problémy ohledně hereckého sestavení. Server Deadline hlásí, že film musela opustit herečka Ayo Edebiri (Spider-Man: Napříč paralelními světy), která letos získala svůj první Zlatý glób za účinkování v seriálu Medvěd. Odložené natáčení chystaného MCU titulu zřejmě nabourávalo herečce harmonogram, tudíž se nakonec rozhodla projekt opustit.

Marvel ale rychle našel náhradu. Na její místo usedne Geraldine Viswanathan, osmadvacetiletá australská herečka, která si například zahrála v seriálu Nebe s.r.o. (2019), brzy ji také uvidíme v chystané novince od Ethana Coena jménem Panenky na útěku

Není známo, koho přesně má Viswanathan ve filmu ztvárnit, ale podle určitých zvěstí by se mohlo jednat o postavu jménem Erin, která má být osobní asistentkou Valentiny Allegry de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus). Potvrzené to ale nemáme.

Není to každopádně poprvé, co snímek musela jedna z hvězd opustit, z podobných důvodů dal filmu sbohem také Steven Yeun (Živí mrtví), který měl ztvárnit superhrdinu Sentryho. I za něho už možná Marvel našel náhradu, roli by po něm totiž mohl převzít Lewis Pullman (Top Gun: Maverick). Natáčet by se mělo začít na jaře. 

Základní hrdinská sestava ale každopádně zůstává stejná. Ve filmu se objeví Florence Pugh jako Yelena Belova, Sebastian Stan jako Winter Soldier, David Harbour jako Red Guardian, již zmíněná Julia Louis-Dreyfus jako Valentina Allegra de Fontaine, Hannah John-Kamen jako Ghost, Olga Kurylenko jako Taskmaster, Wyatt Russell jako U.S. Agent a Harrsion Ford jako Thaddeus E. "Thunderbolt" Ross.

O režii se postará Jake Schreier (Papírová města). Do našich kin snímek dorazí 24. 7. 2025.