Příští měsíc se na službě Disney+ objeví zbrusu nový Marvel seriál jménem Agatha: Za vším schovaná (Agatha All Along). A jelikož premiéra je již blízko, o čarodějnické sérii se mluvilo i na akci D23 Expo, v rámci které byl zveřejněn další oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Hlavní postavou se tentokrát stane titulní Agatha Harkness (Kathryn Hahn), stará známá čarodějka ze seriálu WandaVision (2021), na kterou čeká vlastní velké dobrodružství plné magie. Nechvalně proslulá a omámená Agatha však své magické schopnosti ztratila, navíc si vůbec nepamatuje, kým vlastně kdysi bývala. Z omamného kouzla ji ale vysvobodí jakýsi „podezřelý goth teenger“. Když ji pak požádá, aby se vydala po legendární čarodějné cestě, kde na ni čeká série náročných zkoušek, vzbudí to Agathinu zvědavost. Pokud Agatha všechny zkoušky se svými spojenci překoná, tak za odměnu získá to, co jí chybí.

Z traileru to vypadá, že seriálu nebude chybět temná a řádně čarodějnická atmosféra, některé sekvence tak vypadají velice pěkně. 

Showrunnerkou se stala Jac Schaeffer, která je i tvůrkyní WandaVision. Znovu si tak vzala pod palec scénář a režii určitých epizod. Dále se na režii podílely filmařky jako Rachel Goldberg (Gen V) a Gandja Monteiro (Wednesday).

Mezi další herce patří ještě Aubrey Plaza, Joe Locke, Emma Caulfield Ford, Maria Dizzia, Ali Ahn, Sasheer Zamata, Eric André, Patti LuPone, Debra Jo Rupp, Miles Gutierrez-Riley a další.

První dvě epizody vyjdou 18. 9. 2024.