Tak se zdá, že po dlouhých měsících čekání se konečně dozvíme, jak bude vypadat obsazení MCU rebootu Fantastické čtyřky. Na palubě sice stále ještě nikdo oficiálně není, ale nedávné zvěsti, které se týkají i velice pravděpodobného obsazení Adama Drivera do role Reeda Richardse, naznačují, že by se to mohlo brzy změnit.

Nyní se ony drby zase přesunuly k Sue Storm alias Inivisible Woman. Podle scooperky Grace Randolph jsou totiž údajně ve hře čtyři herečky, které si Marvel pro roli vyhlédl. Nutno ovšem připomenout, že se stále jedná o pouhé zvěsti, Marvel zatím nic nepotvrdil. O kterých čtyřech hvězdách je tedy řeč? 

VANESSA KIRBY

První možností je modrooká krasavice Vanessa Kirby, která se může chlubit oscarovou nominací za snímek Střípky ženy (2021). Objevila se také v akčňácích jako Mission: Impossible - Fallout (2018) a Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019). Poznat ji mohou také fanoušci seriálu Koruna (2016), ve kterém si zahrála princeznu Margaret. A co si budeme povídat, komiksové verzi Sue Storm se rozhodně podobá. 

MILA KUNIS

Další možností je o něco známější hvězda Mila Kunis, která se proslavila díky seriálům jako Zlatá sedmdesátá (1998) a Griffinovi (1999). A i přestože se stala tváří mnoha romantických komedií, největší pocty se dočkala až s příchodem temného dramatu Černá labuť (2010), za který byla nominovaná na Zlatý glób v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli.

ALLISON WILLIAMS

Třetí možnost je Američanka Allison Williams, která na sebe pořádně upoutala pozornost skrze seriál Girls (2012). Pak ale také vstoupila do filmového světa, přičemž za zmínku stojí horory Uteč (2017), kde si zahrála přítelkyni hlavního hrdiny Chrise, a M3GAN (2022), jenž vypráví o pěkně nebezpečné robotické panence. Je tedy možné, že z hororů a komedií zavítá do superhrdinského žánru? 

JODIE COMER

A jako čtvrtou možnost tu máme herečku, o které jsme ve spojení se Sue Storm už několikrát psali. Jméno Jodie Comer už totiž kolem role krouží od minulého roku. Sympatická britská herečka se proslavila především díky seriálu Na mušce (2018), ve kterém ztvárnila jednu z hlavních postav. V poslední době se ale začala objevovat i ve velkofilmech, za zmínku stojí například historické drama Poslední souboj (2021) a akční komedie Free Guy (2021). 

Ať už role připadne kterékoliv z výše zmíněných hereček, případně třeba i nějaké úplně jiné, budeme doufat, že se konečné odpovědi od Marvelu dočkáme co nejdříve. Však už taky čekáme pěkně dlouho!

O režii chystané Fantastické čtyřky se každopádně postará Matt Shakman, jeden z tvůrců marvelovského seriálu WandaVision (2021). Scénář zpracuje Josh Friedman, jenž nahradil scenáristy Jeffa Kaplana a Iana Springera.

Oficiální premiéra je stanovená na 13. 2. 2025.