O chystaném příchodu Fantastické čtyřky do MCU víme už dlouho. Ale stále visí jeden velký otazník nad tím, kteří herci vlastně ztvární slavnou čtveřici hrdinů. Tím se dostáváme k otázce o obsazení samotného vůdce Fantastické čtyřky, kterým je samozřejmě Reed Richards alias Mr. Fantastic. Kolem něho se točilo hned několik jmen, například Diego Luna (Mexická jízda, Andor) a Dev Patel (Milionář z chatrče, Zelený rytíř).

Nicméně obzvlášť velkou šanci měl Adam Driver, který se údajně s představiteli Marvelu sešel už v půlce podzimu minulého roku roku, aby o svém účinkování v MCU mohl jednat. A podle nejnovějších informací se zdá, že Driverovi k nohám role pořádně pružného superhrdiny a vědce nakonec skutečně přistane. Uznávaný scooper Daniel Richtman totiž nedávno odhalil, že Driver v současné době dokončuje dohodu s Marvelem o ztvárnění Reeda Richardse v MCU rebootu Fantastické čtyřky. Pokud je to pravda, oficiálního potvrzení od Marvelu bychom se mohli dočkat během několika dní. 

Stále ale však ještě není nic potvrzeno, tudíž zatím není třeba předbíhat. Ještě minulý rok, když se začaly šířit zvěsti o tom, že Adam Driver začal s Marvelem jednat, si navíc mnozí fanoušci přáli, aby hercovi přistála k nohám spíše role padoucha Doctora Dooma, jenž k Fantastické čtyřce téměř až neodmyslitelně patří. Však taky není divu, Driver už má s hraním maskových padouchů nějaké ty zkušenosti. Ale zdá se, že nakonec převezme otěže jednoho z hlavních hrdinů, samozřejmě tedy za předpokladu, že jsou informace od Richtmana pravdivé.

Kromě Richardse si fanoušci také lámou hlavu nad tím, kteří herci ztvární zbytek členů čtyřky. Například kolem role Sue Storm alias Invisible Woman už nějaký čas krouží jméno herečky Jodie Comer (Poslední souboj, Free Guy), ale zda se jí mladá britská hvězda skutečně stane, je zatím ve hvězdách. Budeme každopádně s napětím vyčkávat, zda se zvěsti o obsazení Drivera do role skutečně potvrdí. 

Režie chystané MCU podívané se ujme Matt Shakman, jeden z tvůrců marvelovského seriálu WandaVision, který kvůli filmu odstoupil z výroby Star Treku 4. O scénář se nakonec postará Josh Friedman, který nedávno nahradil scenáristy Jeffa Kaplana a Iana Springera.

Zcela původně měl reboot natočit Jon Watts, který je tvůrcem spider-manovské MCU trilogie s Tomem Hollandem. Kvůli kreativním neshodám s Marvelem ale následně celý projekt opustil.

Oficiální premiéra je stanovená na 13. 2. 2025.