Už od minulého měsíce víme, že studio A24 chystá nový a stále ještě poměrně tajemný celovečerák jménem Marty Supreme, ve kterém se v hlavní roli ukáže Timothée Chalamet (Duna: Část druhá).

Server Deadline nyní hlásí, že se k němu připojí i oscarová americká herečka Gwyneth Paltrow (Zamilovaný Shakespeare). Podle serveru půjde o první podstatnou filmovou roli od dob, co se objevila ve veleúspěšných Avengers: Endgame (2019).

Zatím však není známo, koho přesně si herečka zahraje. Otazník taktéž i nadále visí nad samotným dějem filmu. Podle některých zdrojů má jít o zcela smyšlený příběh, další zas tvrdí, že bude vycházet ze skutečného příběhu Martyho Reismana, profesionálního hráče ping pongu a amerického šampiona, který byl znám jako „čaroděj stolního tenisu“. Deadline uvádí, že o životopisný film ale se vší pravděpodobností nepůjde. Tak holt uvidíme. 

O režii se postará Josh Safdie, který spolu se svým bratrem Bennym vytvořil filmy jako Bůh ví, co (2014), Dobrý časy (2017) a obzvlášť chválený Drahokam (2019). Od dob titulu The Pleasure of Being Robbed (2008) se bude jednat o první film, jenž filmař natočí bez svého bratra.

Josh chystaný snímek napsal spolu s Ronaldem Bronsteinem, který se podílel na scénáři k výše zmíněnému Drahokamu, stejně tak se postaral i o střih.

Kdo další se k filmu v budoucnu připojí, se necháme překvapit. Datum premiéry zatím stále neznáme.