Joe Keery, kterého můžeme znát jako Steva Harringtona ze seriálu Stranger Things (2016), se příští měsíc objeví v chystaném romantickém thrilleru jménem Marmalade. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavním hrdinou snímku se stává Baron (Keery), který spoluvězni vypráví svůj příběh o tom, jak se seznámil s krásnou a náležitě divokou mladou ženou jménem Marmalade (Camila Morrone), do níž se posléze i zamiloval. Oba dva se posléze rozhodli dát dohromady plán na vyloupení banky, což by mohlo dát Baronovi šanci pomoci své nemocné matce. Baron ale následně skončí za mřížemi s Otisem (Aldis Hodge), pro kterého jsou však útěky z vězení hračkou. Společně se proto rozhodnou utéct, aby se mohl Baron vrátit ke svému dřívějšímu životu a shledal se s Marmalade. 

O scénář a režii se postaral australský herec Keir O'Donnell, pro něhož bude snímek režijním debutem. Práci scenáristy si už vyzkoušel u romantické komedie Muž na míru (2013).

Dále se ve snímku objeví herci jako Wayne Duvall, Hans Christopher, Susan Brava, Toussaint Morrison, Justen Jones, Andrew E. Wheeler a Gwen Ruhoff.

Snímek by měl dorazit na VOD již 9. 2. 2024.