Netflix zveřejnil oficiální trailer na nadcházející snímek Vpád (v originále Intrusion), ve kterém se manželský pár přestěhuje do malého města, kde se po vloupání do jejich domu stupňuje podezření, že lidé kolem nejsou, kým se zdají být. Dramatický thriller se k divákům dostane koncem září a podle všeho je donutí zkontrolovat, zda jsou dveře do domu skutečně zamčené.

Věci vypadají přímo idylicky, když Meera (Freida Pinto) a její manžel, architekt Henry (Logan Marshall-Green), obdivují svůj krásný nový domov, který pro ně navrhl. Dívají se na obrázky, které společně zarámovali, líbají se ve stylové kuchyni a obecně dochází na všechny věci, které šťastný pár dělá, když se přestěhuje do zbrusu nového bydlení. Sluncem zalitá realita se ale brzo začne potemňovat, a to v okamžiku, kdy se v útrobách jejich moderního sídla začne pohybovat neznámý vetřelec. Terorizující zážitek je ale brzy ukončen. Henrymu totiž nezbývá nic jiného, než narušitele oblečeného v lyžařské masce zastřelit.

„Nikdy se neptejte na to, co nechcete vědět,“ zaznívá v upoutávce. Domácí invaze krátce po nastěhování zanechává Meeru traumatizovanou, ale skutečné trauma se skrývá v tajemnu, které obklopuje její sousedství. Ve městě se pohřešuje několik osob. Stopy vedou nejen do zahrad sousedů, ale také do jejího manželství. Každý má nějaké tajemství. Podaří se jí rozklíčovat otázky způsobující bezesné noci? A může skutečně bezmezně důvěřovat svému muži?

Nejen na tyto otázky odpoví dramatický thriller Vpád přesně ve středu 22. září 2021, kdy přistane na kartě Netflixu. Za scénářem snímku stojí Christopher Sparling, do režisérského křesla usedl americký filmař Adam Salky. Vedle hlavních protagonistů se ve snímku objeví také Robert John Burke, Sarah Minnich, Mark Sivertsen nebo Hayes Hargrove.