Už nějaký ten pátek víme, že letos se konečně dočkáme třetí řady sci-fi seriálu The Orville, na kterou fanoušci čekají už čtyři dlouhé roky. Celou produkci zkomplikovala pandemie koronaviru, což v dnešní době už nemůže být ani trochu překvapující. Špatná zpráva ale je, že fanoušci si budou muset na třetí řadu počkat o několik měsíců déle. Původně jsme se jí měli dočkat již 10. 3. 2022, nicméně studio Hulu, které má momentálně seriál pod palcem, přednedávnem oznámilo, že datum premiéry se odkládá na 2. 6. 2022. S onou špatnou zprávou ale přišla i jedna dobrá. Studio Hulu totiž spolu s oznámením o odkladu vydalo i akčně nabitý sneak peek ke třetí řadě, na který se můžete podívat výše. Určitě to některým fanouškům vykouzlí úsměv na tváři. 

Druhá řada přišla mezi fanoušky v roce 2018, přičemž ta třetí se začala natáčet v půlce podzimu roku 2019. Tudíž jen několik měsíců před ochromením filmového průmyslu covidovou pandemií. Tvůrcem celé série je herec a producent Seth MacFarlane, který zároveň v seriálu ztvárňuje kapitána Eda Mercera. K celému odsunu premiéry se na sociálních sítích vyjádřil také:

,,Všem fanouškům The Orville: Děkujeme, že jste s námi byli tak trpěliví, když jsme se snažili vypořádat se s produkčními výzvami, které způsobila probíhající pandemie COVID-19. Jak už se občas stává, náš seriál byl v neustále se měnícím televizním programu přemístěn, což znamená, že čekání bude o trochu delší. Nyní se chystáme řadu vydat 2. 6. na Hulu.“

,,Vždy jsme vám slibovali televizní zážitek, kvůli kterému se ono čekání vyplatí, přičemž na tom si i nadále trváme! Chápeme onu frustraci, kterou pociťujete z dalšího zpoždění, proto vám chceme dát malou ochutnávku toho, co na vás čeká. Zde je sneak peek na prvních pár minut ze zahájení naší série, taktéž i náš nový hlavní název!“

Do dalšího dobrodružství v seriálu The Orville: New Horizon se tak vrátí nejenom MacFarlane, který se opět ujal samotného scénáře, ale i Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Chad L. Coleman a Jessica Szohr. Anne Winters je novým přírůstkem v hereckém obsazení. Ztvárnit má Charly Burke o které zatím nic nevíme. Mezi výkonné producenty seriálu také patří Brannon Braga, David A. Goodman, Jon Cassar, Jason Clark a Howard Griffith.

Co na začátek třetí řady říkáte?