Už za měsíc do našich kin dorazí dalšího Sonyho marvelovka jménem Madam Web, ve které si Dakota Johnson zahraje slavnou komiksovou telepatku v době, kdy to ještě nebyla nemocná stařena, ale atraktivní třicátnice. Venku máme i nový trailer pro japonské publikum, který nám z filmu ukáže další sekvence. Podívat se na něj můžete výše.

Jak u dlouho víme, Cassandra Webb nebude jedinou hrdinkou, která se nám v ne úplně záživně vyhlížejícím snímku představí. Připojí se k ní i dvě budoucí Spider-Women, tedy Julia Carpenter (Sydney Sweeney) a Mattie Franklin (Celeste O'Connor), a jedna Spider-Girl, kterou se stane Anya Corazon (Isabela Merced). Hrdinskou čtyřku si tak můžete pořádně prohlédnout na fotkách níže. 

Otázkou nyní je, zda film zaboduje jak s tržbami, tak i u kritiků a diváků. Jistě, jména jako Dakota Johnson, Sydney Sweeney a Emma Roberts jistojistě mnohé fanoušky do kin přitáhnou, ale superhrdinským filmům se v poslední době moc nedaří. Madam Web navíc není příliš známou komiksovou postavou, vlastně bychom se ani moc nedivili, kdybyste se škrábali na hlavě z toho, proč se představitelé od Sonyho a Marvelu rozhodli narvat peníze právě do ní.

A pak je zde také otázka, zda bude film vůbec dobrý. Dosavadní trailery upřímně příliš ohromující nejsou, ale režisérka S.J. Clarkson je vcelku dost zkušená filmařka, tak třeba nás mile překvapí. Na druhou stranu se ale na filmu podíleli i scenáristé zoufalce Morbia (2022), takže ano, furt se docela bojíme.

Snímek by měl být Cassandřin origin story, příběh nám ji tudíž nejdříve představí jako zdravotnici z Manhattanu, která své schopnosti začne teprve objevovat. 

Zmíněná režisérka S.J. Clarkson točila pro seriály jako Dexter (2006), Hrdinové (2006) a Orange Is the New Black (2013). Na scénáři pracovali Matt Sazama a Burk Sharpless (Morbius).

Dále se ve snímku objeví herci jako Mike Epps, Adam Scott, Zosia Mamet, Jill Hennessy a Wes Meserve.

Oficiální premiéra v kinech je stanovená na 14. 2. 2024.