Americký režisér Brad Anderson se ve filmovém světě proslavil především jako tvůrce thrillerů a hororů, přičemž některé z nich rozhodně stojí za zhlédnutí, za zmínku tak jednoznačně stojí třeba Vražedná terapie (2001) a Mechanik (2004). V budoucnu si ale zřejmě posvítí i na sci-fi žánr.

Server Variety hlásí, že Anderson připravuje akční sci-fi thriller jménem World Breaker, ve kterém se v předních rolích objeví Luke Evans (Hobit: Bitva pěti armád) a Milla Jovovich (Resident Evil). Oba herci si už například společně zahráli v titulu Tři mušketýři (2011), který natočil Paul W.S. Anderson. Natáčení by mělo probíhat v Severním Irsku. 

Příběh by se měl zaměřit na otce a jeho dceru, kteří se nacházejí ve světě, do něhož se před pěti lety dostali skrze trhlinu v realitě netvoři z alternativní dimenze. A žádné dobré úmysly rozhodně mít nebudou. Otec se proto rozhodne svou dceru ukrýt na bezpečném ostrově, kde ji následně začne připravovat na nadcházející bitvy o přežití. Brzy ale zjistí, že žádné místo není skutečně bezpečné.

O scénář by se měl postarat americký herec Joshua Rollins, který zatím napsal pouze pár let starý thriller Nekonečná bouře (2022). 

Zatím není známo, kdo další se k projektu připojí, stejně tak je otázkou, kdy se ho přibližně dočkáme.

Výše zmíněný režisér Brad Anderson je také zodpovědný za známé filmové tituly jako Tísňová linka (2013) a E.A. Poe: Podivný experiment (2014).