Tak nakonec jsme na první trailer k Sonyho Marvel filmu Lovec Kraven zas až tak dlouho čekat nemuseli. Venku totiž máme první upoutávku na eRkovou komiksovou podívanou, v níž se titulní role slavného antihrdiny ujme Aaron Taylor-Johnson. A ani se nejedná o žádný krátký teaser, Sony nám rovnou napařil plnohodnotnou a necenzurovanou upoutávku, která nám svými akčními sekvencemi ukáže, proč bude nadcházející snímek mládeži nepřístupný.

Hlavním (anti)hrdinou se tak stává Sergej Kravinoff, potomek ruských emigrantů, jehož otce Nikolaje si zahraje Russell Crowe. V upoutávce jsme mimo jiné svědky toho, jak Sergej, jenž bude později vystupovat pod jménem Lovec Kraven, patrně získá své schopnosti ze lví krve. Zajímavé je, že v původních komiksech mu jeho síly propůjčoval magický nápoj, tudíž se nabízí otázka, zda se tvůrci nerozhodli od původních komiksových předloh v tomto ohledu odchýlit. 

Trailer nám samozřejmě ukáže také akční sekvence, ve kterých se Kraven s opravdovou zvířecí zběsilostí s ničím nepáře. Podřezávají se krky a ukousávají nosy, znáte to. Zároveň se ale zdá, že Kraven bude řešit i určité dilema uvnitř své rodiny. A to nejen se svým otcem, ale i bratrem.

Na úplném konci taktéž upoutávka láká na příchod primárního záporáka, kterým se stane Aleksei Sytsevich alias The Rhino (Alessandro Nivola), známý Spider-Manův nepřítel z komiksů, jehož si například už zahrál Paul Giamatti v Amazing Spider-Man 2 (2014). Tentokrát bychom se ale měli dočkat mnohem věrněji zadaptované verze z komiksů. A nakonec se také zdá, že Kraven bude skutečně mít svou vestu s kožešinovým lemem, kterou nosil i v komiksech. Takže někteří fanoušci si mohou oddychnout.

Celkově se zdá, že Lovec Kraven by mohl být vcelku zábavnou podívanou, kterou bude táhnout především sympatický Taylor-Johnson a řádně krvavá akce, ovšem pokud i tak máte pochyby, tak se vám vlastně nedivíme. 

O režii filmu se postaral J.C. Chandor, který je například zodpovědný za snímky jako Den před krizí (2011), Vše je ztraceno (2013) a Trojí hranice (2019). Scénář zpracovali Richard Wenk, Matt Holloway a Art Marcum.

Dále se ve snímku objeví herci jako Ariana DeBose, Fred Hechinger, Christopher Abbott a Levi Miller.

Oficiální premiéra je stanovená na 5. 10. 2023.