Studio NEON pokračuje ve své mistrovské propagaci chystaného krimi hororu jménem Longlegs. Máme zde další znepokojivou a mrazivou upoutávku, na kterou se můžete podívat výše.

Už nějaký čas víme, že ve snímku si zahraje Nicolas Cage (To se mi snad zdá), který zde ztvární jakéhosi hrůzostrašného sériového vraha. Žádná z upoutávek nám ho však ještě neukázala v celé jeho „kráse“ (a je dobře), místo toho svou přítomnost projevuje různým sténáním a vzdycháním, což naznačuje, že to v zřejmě v hlavě nebude mít úplně v pořádku. A v novém klipu se zdá, že si vyhlédne další nešťastnou oběť. Po jeho stopách půjde FBI agentka Lee Harker (Maika Monroe), která však během vyšetřování zjistí, že onen nedořešený případ sériového vraha je napojen na její osobní život.

Jsme každopádně zvědaví, zda se NEON eventuálně pochlubí také nějakým tradičním trailerem. Už teď je ale Longlegs jeden z nejslibněji vyhlížejících hororů letoška, na který se opravdu velice těšíme. 

O scénář a režii se postaral Oz Perkins, který je zodpovědný za tituly jako February (2015), I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016) a Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020).

Dále se ve filmu objeví herci jako Alicia Witt, Blair Underwood, Lisa Chandler, Erin Boyes, Dakota Daulby, Vanessa Walsh a Charles Jarman.

V amerických kinech se snímek objeví 12. 7. 2024, k nám se snad eventuálně dostane také.