Studio Lionsgate se nedávno pochlubilo oficiálním trailerem na snímek Longing, ve kterém se v hlavních rolích objeví známí herci Richard Gere (Hačikó - příběh psa) a Diane Kruger (Hanebný pancharti). Jednat se bude o americký remake stejnojmenného izraelského filmu z roku 2017, který napsal a zrežíroval Savi Gabizon.

Hlavním hrdinou filmu se stává Daniel Bloch (Gere), na kterého čekají hned dvě velká překvapení. Znovu se sejde se svou bývalou láskou, která mu poví, že krátce po jejich rozchodu zjistila, že je těhotná. Následně se jí narodil chlapec jménem Allan (Tomaso Sanelli), o jehož existenci neměl Daniel celá léta vůbec ponětí. Zrovna před dvěma týdny ale měl Allan nehodu, během které zemřel. Překvapený Daniel se proto vydává po stopách života svého syna, kterého nikdy nepoznal. Během rozkrývání této fascinující záhady, do které patří i Allanova učitelka Alice (Kruger), se pak dostane i na rozcestí ve svém vlastním životě. 

O scénář a režii se opět postaral výše zmíněný izraelský filmař Savi Gabizon. Dále se ve snímku objeví herci jako Jessica Clement, Marnie McPhail, Shauna MacDonald, Suzanne Clément, Maya Misaljevic, Stuart Hughes, Alex Ivanovici, Larry Day, Christina Song, Marissa Bondi, Wayne Burns a další.

Snímek bude uveden na VOD 28. 6. 2024.