Za dva týdny uvede studio Gravitas nízkorozpočtové drama jménem Little Brother, ve kterém si jednu z předních rolí zahraje oscarový J.K. Simmons (Jednotka všedního nasazení). Na světě už máme oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Snímek bude příběhem dvou odcizených bratrů Jakea (Daniel Diemer) a Peta Duffyho (Philip Ettinger), kteří se společně vydají na cestu z Albuquerque do Seattlu. Pete se už poněkolikáté pokusil o sebevraždu, jeho rodiče (Simmons a Polly Draper) proto pověřili Jakea, aby odvezl Peta z jeho domova v Novém Mexiku do státu Washington na rodinnou terapii. Mezi oběma bratry s komplikovanou společnou minulostí panuje jak nejisté přátelství, tak i zapřisáhlá rivalita. Oba dva se tak musí nacpat do rozbité dodávky a vydat se na více než 2000 kilometrů dlouhou cestu, při níž se nebudou mít kam schovat. 

Mohlo by se z toho vyklubat milé road movie drama, tak snad se film povede. O scénář a režii se postaral Sheridan O'Donnell, pro něhož bude film celovečerním debutem.

Dále si ve snímku zahrají herci jako Ellen Humphreys, Natsuko Ohama, Adriane McLean a J. Nathan Simmons.

Snímek bude uveden na VOD 17. 9. 2024.