Někdy během tohoto měsíce se začne v Los Angeles natáčet krimi thriller jménem Lips Like Sugar, ve kterém se v hlavních rolích objeví hvězdy Woody Harrelson (Šampioni) a Owen Wilson (Ant-Man a Wasp: Quantumania).

Samotný příběh by se měl odehrávat během roku 1984 v L. A., kde začínají letní olympijské hry. Hlavními hrdiny se stávají John Carr (Harrelson) a Phil Harris (Wilson), detektivové z oddělení vražd, kteří si posvítí na případ, jenž by mohl zahrnovat řádění sériového vraha. To se ale v rámci probíhajících olympijských her vůbec nehodí do krámu úřadům v Los Angeles, které chtějí, aby byly vraždy alespoň do konce her a odchodu světových médií označeny za případ pohřešovaných osob. 

Cesty detektivů se následně zkříží s Tracy Anderson (Kathryn Newton) a Andi Campos (Sasha Calle), dvojicí mladých dívek, se kterými se oba ochránci zákona rychle spřátelí. Když ale Tracy, která do města dorazila z Montany se svou matkou (Juliette Lewis), následně zmizí, Carr, Harris a Andi se pouštějí do závodu s časem, aby ji našli. Může za její zmizení onen tajemný sériový vrah?

Zajímavé je, že ve filmu si opět po desítkách let společně zahrají Woody Harrelson a Juliette Lewis, kteří spolu naposledy spolupracovali ve slavném snímku Takoví normální zabijáci (1994), kde ztvárnili hlavní role. Dále by se ve snímku měla objevit i Erin Moriarty (The Boys). 

O režii se postará Brantley Gutierrez, který je především tvůrcem několika hudebních videoklipů, například Will Butler: Anna (2015) a Paul McCartney: Who Cares (2018). Scénář si zas vzal pod palec Anthony Tambakis (Warrior).

Snímek zatím nemá oficiální datum premiéry.