Po herečce Lindsay Lohan se v posledních letech tak trochu slehla zem. Od filmového herectví si rozhodla dát pauzu poté, co se potýkala se strastmi ve svém osobním životě, mezi které patřily i problémy se zákonem a závislost na drogách a alkoholu. Za její oficiální comeback do světa filmu je ale považován snímek Vánoce na spadnutí, který na Netflixu premiéroval před několika dny. A nepřekvapivě to je zase romantická komedie, které má Lohan snad úplně nejraději.

Známá herečka, zpěvačka a modelka, která ve svém dětství mnohé z nás okouzlila svým působením ve velice milé komedii Past na rodiče z roku 1998, se ale nedávno nechala slyšet, že s jejím návratem na scénu by ráda zkusila také něco nového. Především také změnu žánru. 

V nedávném rozhovoru pro Forbes herečka mluvila nejenom o výše zmíněné romantické komedii, ale i nových věcech, které by chtěla ve své kariéře vyzkoušet. V rámci toho tak prohlásila následující:

,,Miluju dělat romantické komedie. Pokud je na to ten správný čas, tak jich točím mnoho a vždy se na ně těším. Ale určitě zde jsou i další žánry. Nikdy jsem nedělala akční film. Strašně ráda bych udělala něco s Marvelem, prostě uvidím, co mi přijde do cesty, jsem ochotná ztvárnit nejrůznější role.“

Není ovšem úplně pravda, že Lohan nikdy v žádném akčňáku nevystupovala, za zmínku tak stojí například ulítlý snímek Machete od Roberta Rodrigueze, ve kterém ztvárnila mafiánskou princeznu April Booth. Ale možná měla herečka na mysli pouze filmy, ve kterých ztvárnila hlavní postavu. Lohan se údajně o roli v MCU ucházela už někdy v roce 2014, ale není známo, o jakou postavu přesně šlo. Je ale možné, že si chtěl zahrát Wandu Maximoff, ovšem jak víme, tato role nakonec připadla Elizabeth Olsen. 

Mohla by se tedy herečka s krapet problematickou minulostí v budoucnu připojit do rozsáhlé marvelovské rodiny? Inu, možné je samozřejmě všechno. Nezapomínejme, že MCU také přestaví nové X-Meny. Kdo ví, třeba jí nakonec připadne k nohám role Jean Grey. Ale to trochu přebíháme.

I přestože filmografie Lindsey Lohan není celkově úplně oslnivá, mnozí filmoví fanoušci na ni rádi vzpomínají nejenom z výše uvedené Pasti na rodiče, ale i z pohodových komedií jako Mezi námi děvčaty a Protivný sprostý holky. Tak uvidíme, co s její kariérou onen comeback udělá.