Frank Grillo, slavná hvězda béčkových akčních filmů, bude rozdávat rány i v nadcházejícím akčním thrilleru jménem Lights Out. Ten už má na světě také oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává Michael „Duffy“ Duffield (Grillo), válečný veterán bez domova, který se jednoho dne setká s upovídaným bývalým trestancem Maxem Bomerem (Mekhi Phifer). Ten si během barové rvačky všimne Duffyho bojových dovedností, v rámci čehož mu posléze nabídne dobře placenou práci v podzemních bojových klubech.

Oba muži, ze kterých se tak stanou parťáci, se následně rozhodnou vydat se do Los Angeles, kde musí Max splatit dluh zločineckému bossovi jménem Sage Parker (Dermont Mulroney). Duffy zde vstoupí do bojového klubu, kde nakonec vyhraje, svět zločinu ho začne pomalu pohlcovat. Bude tak dostávat pracovní nabídky, které nelze odmítnout. 

O režii se postaral Christian Sesma, který má za sebou celou řadu většinou špatně hodnocených akčňáků a thrillerů. Scénář zpracovali Chad Law a Garry Charles.

Dále hrají Jaime King, Scott Adkins, Amaury Nolasco, Kevin Gage, Juju Chan, Donald Cerrone, Paul Sloan a Jessica Medina.

Snímek dorazí na VOD 16. 2. 2024.