Každý správný superhrdina s vkusem potřebuje i nějakého svého vlastního supermazlíčka, který mu bude krýt záda. A přesně o nich bude nadcházející animák jménem DC Liga supermazlíčků, na který nedávno vyšel druhý oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše. V nadcházejícím snímku se ale ikoničtí superhrdinové dostanou do pěkně zapeklitých potíží, přičemž záchrana světa tak padne na bedra právě jejich mazlíčkům. V hlavních rolích se tak představí Supermanův pes Krypto a Batmanův psí parťák jménem Ace. Kryptovi propůjčí hlas Dwayne Johnson, Aceovi zase jeho dobrý parťák Kevin Hart. 

I samotného Batmana a Supermana namluvily známé herecké legendy. Mocnému Kryptoňanovi propůjčil hlas John Krasinski, netopýřímu ochránci Gothamu zas Keanu Reeves. V nadcházejícím animáku se ale dočkáme ještě dalších mazlíčků, například Vanessa Bayer namluví prasátko PB, které bude patřit Wonder WomanNatasha Lyonne propůjčí svůj hlas super rychlé želvě jménem Merton, která bude samozřejmě patřit Flashovi. V neposlední řadě se také můžeme těšit na hlas Diega Luny, který namluví veverku s elektrickými schopnostmi jménem Ch´p, ta zas bude patřit Green Lanternovi. 

O režii nadcházejícího animáku se postaral Jared Stern, který je například tvůrcem povedeného seriálu Zelená vajíčka se šunkou. Na scénáři taktéž pracoval John Whittington, který se podílel na tvorbě obou spin-offů na LEGO příběh – LEGO Batman film LEGO Ninjago Film. Ve snímku se taktéž dočkáme herců jako Kate McKinnon, Thomas Middleditch, Ben Schwartz Jameela Jamil.

Oficiální premiéra je stanovená na 28. 7. 2022.