V roce 2020 nám scenárista Steve Yockey nadělil seriál Letuška, kterém se Kaley Cuoco (Teorie velkého třesku), ujala role Cassandry Bowden. Série vycházela ze stejnojmenného románu z roku 2018, který napsal Christopher A. Bohjalian. O dva roky později pak vychází druhá řada, ve kterém si Cuoco svou roli zopakovala. Pokud ale někdo doufal, že série bude pokračovat dál, tak pro něho máme špatnou zprávu. Server The Hollywood Reporter hlásí, že služba Max se rozhodla seriál pro další řadu neobnovit, třetí sezóny se tak už nedočkáme. Kaley Cuoco každopádně uvedla:

,,To, co začalo jako poutavá obálka knihy, se rychle vyvinulo v mimořádný životní let. Vždy jsem si Letušku představovala jako limitovanou sérii. A díky neuvěřitelnému tvůrčímu týmu jsme byli schopni vytvořit dvě napínavé sezóny. Osobně bylo hraní Cassie splněným snem. A jsem neskonale vděčná každému, kdo se podílel na vdechnutí života této extrémně originální sérii.“

Konec Letušky však nemusí být příliš překvapující, protože už v roce 2022 Cuoco pro server PEOPLE uvedla, že žádné plány na třetí řadu nebyly. Herečka sice tehdy byla ochotná se jednoho dne vrátit, ale i jí samotné už přišlo, že seriál se po konci druhé sezóny dostal na svůj konec.

První řada se točí kolem Cassie, která se probudí ve svém hotelovém pokoji v Dubaji vedle mrtvoly, sama ale neví, co se vlastně stalo. Následně se pokouší nejenom dát svůj život dohromady, ale zároveň také očistit své jméno. 

Výše zmíněný tvůrce Steve Yockey dále psal pro seriály jako Lovci duchů (2005) a Scream (2015).

O režii jednotlivých epizod se postarali Susanna Fogel, Marcos Siega, Batan Silva, Glen Winter, John Strickland, Tom Vaughan, Silver Tree, Jennifer Phang a Pete Chatmon.