Netflix nám ke konci letošního podzimu nadělí zbrusu nový animák jménem Leo od tvůrců Hotelu Transylvánie, ve kterém se hlavními dvěma hvězdami stanou Adam Sandler a Bill Burr. Na první upoutávku se můžete podívat výše.

Blíží se konec léta. A na mnoho žáků základních a středních škol už začíná dopadat ona nevrlá nálada z toho, že brzy budou muset zase zpátky do lavic. Nového školního roku se však děsí i ještěr Leo (Sandler), kterému v teráriu dělá společnost jeho želví parťák (Burr). Leo ve svém skleněném vězení žije už mnoho dlouhých desetiletí. A brzy se na chodbách opět rozezní zvonek, s nímž dorazí i nová třída páťáků, kteří Lea a jeho želvího parťáka rozhodně nechají na pokoji. 

Leo, kterému už je 74 let, však chce svůj nudný život změnit, v rámci čehož zatouží po svobodě. Trailer nám tak ukáže veškeré jeho představy o tom, co za dobrodružství by tam venku mohl prožít.

To vše jsou ale samozřejmě jenom zbožná přání, stárnoucímu ještěrovi se samozřejmě ze školy nikdy uprchnout nepodaří. Co když ale přece jenom určitá naděje existuje? A co když bude Leo eventuálně skutečně čelit aligátorům a přátelit se s dětmi, kterými kdysi tolik opovrhoval? To by nám snad mohl prozradit také plnohodnotný oficiální trailer, kterého bychom se mohli dočkat v následujících měsících. 

O režii filmu se postarali Robert Marianetti, Robert Smigel a David Wachtenheim. Smigel psal scénáře pro oba dva díly Hotelu Transylvánie z let 2012 a 2015. Marianetti a Wachtenheim se zas podíleli na psaní série Hotel Transylvánie: Seriál (2017).

Dále ve snímku uslyšíme hlasy herců jako Jackie Sandler, Stephanie Hsu, Jason Alexander, Sadie Sandler, Rob Schneider, Heidi Gardner, Sheila Carrasco, Nicholas Turturro, Cecily Strong a Nick Swardson.

Snímek bude na Netflixu premiérovat 21. 11. 2023.