Jeden z nejslavnějších králíků v historii kinematografie, který má dokonce na hollywoodském chodníku slávy svou vlastní hvězdu, se opět vrátí. Nedávno jsme se totiž dozvěděli, že Bugs Bunny, pravděpodobně nejznámější a mrkve milující postava ze slavné animované frančízy jménem Looney Tunes, dostane další film, který bude opět mix mezi hraným a kresleným stylem.

Studio Warner Bros. Discovery už také k projektu upsalo hlavního scenáristu, stane se jím filmař Robert Rugan, který například napsal a natočil snímek Alice's Misadventures in Wonderland (2004) plus podílel se také na tvorbě scénáře k dobrodružné komedii Prokletí městečka Bridge Hollow (2022) od Netflixu.

Zatím se ale není známo, zda se Rugan chopí také otěží režie, stejně tak ani nevíme, co pro nás Warneři připravují za příběh tentokrát. A jelikož je celý projekt ještě v plenkách, na palubě nemáme ani žádné herce. To by se ale mohlo změnit v následujících měsících. 

Nebude se samozřejmě jednat o první snímek s Looney Tunes, který bude míchat přítomnost hraných herců v animovaném stylu. Mnohé devadesátkové a i osmdesátkové děti si určitě s láskou vzpomenou na legendární Space Jam (1996), ve kterém sám Michael Jordan pomohl členům celé animované party vyhrát epický basketbalový zápas proti vetřelcům z vesmíru. Na film posléze volně navázal i snímek Space Jam: Nový začátek (2021), v němž Jordana zas nahradil basketbalista LeBron James. Taktéž se hodí připomenout snímek Looney Tunes: Zpět v akci (2003), v němž se kromě Bugse a jeho parťáka Kačera Duffyho objevili v hlavních rolích i Brendan Fraser a Jenna Elfman.

Lze každopádně očekávat, že i chystaný nový film s Bugsem bude o nějakém bláznivém dobrodružství, které bude určené především pro mladší publikum. Ovšem kdyby se Warneři náhodou rozhodli pro nějakou eRkovou podívanou, nic bychom nenamítali! 

Žádný ze třech zmíněných filmů se nikdy žádných velkých pochval o kritiků nedočkal, ale přijetí od diváků bylo naopak mnohem vřelejší. Obzvlášť první Space Jam je pro mnohé z nás milovanou klasikou, na kterou nedáme dopustit. Necháme se proto překvapit, kterým směrem vezmou Warneři chystaný snímek tentokrát.