Během příštího měsíce uvede studio Vertical nový postapokalyptický thriller jménem Lazareth, který už má na světě i oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Jednou z hlavních postav se stává Lee (Ashley Judd), žena, která už přes 10 let vychovává své dvě neteře Imogen (Katie Douglas) a Maeve (Sarah Pidgeon) v izolované chatě hluboko v lesích. Oběma mladým ženám rodiče zemřeli, přičemž Lee byla jedinou osobou, která se jich mohla ujmout. Vyrůstají tak ve světě, který zcela zničila smrticí pandemie. Imogem a Maeve však nesmí les nikdy opustit, stejně tak jim je zakázáno navazovat jakýkoliv druh kontaktu s cizinci. Jednoho dne ale obě dvě ženy naleznou v lesích neznámého zraněného muže (Asher Angel). A Lee si tak začne uvědomovat, že její absolutní kontrola se začíná pomalu rozpadat. 

O scénář a režii se postaral australský filmař a herec Alec Tibaldi, který natočil drama Spiral Farm (2019) a komedii The Daphne Project (2021). Dále se ještě ve snímku objeví herci jako Christine Uhebe a Edward Balaban.

Snímek bude uveden na VOD 10. 5. 2024.