Thea Sharrock je velice šikovaná britská filmařka, která nám nadělila známou romanťárnu Než jsem tě poznala (2016) a milou loňskou komedii Nemravné dopisy (2023).

Server Deadline nyní hlásí, že už si brousí zuby na další komediální podívanou jménem Ladies First, kterou uvede Netflix. Chystaný snímek už nabral na palubu své hlavní dvě hvězdy, kterými se stanou Sacha Baron Cohen (Boratův navázaný telefilm) a Rosamund Pike (Saltburn).

Cohen si zde zahraje nestydatého sukničkáře, který se jednoho dne ocitne v paralelním světě, jenž zcela ovládají ženy a genderové role jsou v něm obrácené. Následně se setká se svým podobně divokým ženským protějškem (Pike), což celou situaci ještě více zkomplikuje.

Snímek by tak měl volně vycházet z francouzského filmu jménem Je ne suis pas un homme facile (2018) od filmařky Eleonore Pourriat. 

Scénář zpracovaly jak filmařky Katie Silberman (To nic, drahá) a Natalie Krinsky (Super drbna), tak i scenárista Cinco Paul (Já, padouch). Na výrobu snímku bude jakožto producentka dohlížet například i Liza Chasin za společnost 3dot Productions.

Režisérka Thea Sharrock je dále zodpovědná za tituly jako Ivan je jen jeden (2005) a letošní Nádherná hra. Snímek zatím nemá oficiální datum premiéry.