Nebýt těch výrazných očí, tak ho snad ani nepoznáme. Zac Efron si zahraje hlavní roli v nadcházejícím survival thrilleru, který ponese název Gold. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Snímek pochází od studia Stan Original, přičemž se v něm dočkáme příběhu o muži, který si musí projít peklem, aby si vydělal pořádný balík. Děj se zaměří a dva chlapíky, kteří uprostřed nehostinné australské pouště naleznou opravdu pořádně velký valoun zlata. Ale přesně v tom je ten problém. Je až příliš velký na to, aby ho mohli vzít s sebou. Proto oba dva muži vymyslí plán. 

Očividně budou potřebovat lepší vybavení a výkonnější vozidlo, proto se starší z mužů (Anthony Hayes) rozhodne vyjet na cestu do civilizace, aby ho v co nejrychlejším čase získal. Efronova postava naopak zůstane u valounu, aby ho hlídala. Ovšem to rozhodně nebude jednoduchý úkol. Má jen omezenou zásobu vody a jídla, navíc v poušti číhají nebezpečí v podobě nejrůznějších zvířat, které v Efronovi uvidí snadnou kořist. Jak ale plyne hodina za hodinou, posila v podobě lepšího vybavení je stále v nedohledu. Nastal u jeho parťáka nějaký problém? Nebo ho záměrně nechal samotného v poušti umřít, aby si posléze nechal valoun zlata pro sebe? To se holt budeme muset nechat překvapit. Ale podle traileru se zdá, že Efronův charakter se v poušti setká s ještě jednou tajemnou postavou. 

Anthony Hayes je zároveň i režisérem a scénáristou celého snímku. Se scénářem mu pomáhala Polly Smith. Mezi výkonné producenty patří například Andrew Mann, Peter Touche, Paul Wiegard, Simon Williams, Will Clarke, Nick Forward, Andy Mayson a Mike Runagall. Premiéry filmu se dočkáme 13. 1. 2022.