Tak se zdá, že druhý díl úspěšné marvelovky Black Panther, jehož produkce byla donedávna v plném proudu, se možná dočká dalšího posunu oficiální premiéry. V nadcházejícím filmu s názvem Black Panther: Wakanda Forever totiž bude jednu z primárních rolí hrát právě postava Shuri, kterou opět ztvárňuje herečka Letitia Wright. Jelikož původní představitel T´Chally, tedy Chadwick Boseman, tragicky zemřel v roce 2020, pokračování tak bude muset dát o to větší prostor vedlejším postavám z prvního dílu. Jednou z nich byla právě schopná Shuri. Ovšem před několika měsíci došlo k menšímu incidentu, který má nyní mnohem vážnější následky. 

Na konci léta totiž herečka Letitia Wright utrpěla během natáčení jakési lehké poranění, ke kterému došlo během jedné kaskadérské sekvence. I když byla herečka následně převezena do nemocnice, údajně se nejednalo o nic vážného, přičemž produkční štáb věřil, že se herečka brzy zase vrátí na plac zdravá jako rybička. Ale přesně to se doposud nestalo. Zdá se totiž, že herečka se ze svého incidentu ještě zcela nezotavila, což vyvolává otázku, zda ono poranění bylo skutečně jen něčím „lehkým“, jak o tom informovala produkce. Herečka ale rozhodně není v ohrožení života, pouze si bude muset v nemocnici poležet o trochu déle. Režisér Ryan Coogler se proto během posledních dvou měsíců zaměřil na veškeré scény, ve kterých Wright nevystupuje, ale zdá se, že už je všechny vyčerpal, tudíž aby mohla produkce pokračovat, přítomnost herečky je nezbytná. Studio Disney proto oficiálně oznámilo, že produkce druhého dílu Black Panthera se pozastavuje do konce roku. Pokračovat by měla někdy v prvních měsících roku 2022. 

Tento krok je mimo jiné i důkazem, že Shuri bude v nadcházejícím druhém díle hrát dozajista velkou roli. Zbytek štábu ale rozhodně nehodlá čekat se založenýma rukama. Coogler by měl totiž mezitím začít předběžně střihat materiál, který mezitím stihli dotočit. Takže je tu jistá šance, že nakonec k žádném odkladu nedojde, ale to samozřejmě stále není jisté. Každopádně budeme herečce přát brzké uzdravení! Premiéra druhého dílu je zatím naplánována na 11. 11. 2022.