Už příští týden do našich kin zamíří již čtvrtý díl Kung Fu Pandy, ve kterém bude udatný Po (Jack Black) čelit zcela nové hrozbě. Studio Universal se proto pochlubilo ještě jednou krátkou upoutávkou, na kterou se můžete podívat výše.

Jak už dlouho víme, ve čtvrtém díle bude Po připraven povýšit na duchovního vůdce Údolí klidu, což se mu ovšem moc nezamlouvá. Bude proto třeba, aby vytrénoval svého nástupce, který po něm převezme titul Dračího bojovníka. Celé údolí však začne ohrožovat nový nepřítel, který bude dost možná tím vůbec nejnebezpečnějším, s jakým se Po kdy setkal. Bude jím mocná čarodějnice Chameleonka (Viola Davis), která má schopnost měnit svou podobu. Co hůř, tato potvora se rozhodne získat bojové dovednosti všech legendárních kung fu bojovníků, které Po v minulosti porazil. Náš hrdina se ale dočká pomoci od liščí zlodějky jménem Zhena (Awkwafina). Podaří se jim však společnými silami přicházející zlo odrazit? 

Režii si vzal pod palec Mike Mitchell, který nám nadělil filmy jako Škola superhrdinů (2005), Shrek: Zvonec a konec (2010) a Trollové (2016). O scénář se postaralo duo Jonathan Aibel a Glenn Berger, které napsalo i první dva díly.

Dále ve snímku uslyšíme hlasy herců jako Ke Huy Quan, Bryan Cranston, Jackie Chan, Dustin Hoffman a James Hong.

V našich kinech se snímek objeví 7. 3. 2024