V nedávné době jsme vás informovali o komiksech, které nakladatelství CREW vydá v první vlně v červenci/júli. Patřili mezi ně Spider-Man/Deadpool 5: Závody ve zbrojení a Simpsonovi: Komiksový chaos. V této první vlně však vyjde ještě jedna manga, na kterou většina fanoušků japonského komiksu už netrpělivě čeká, protože se jedná skutečně o legendu.

Přečtěte si také: V červenci nás čeká dvojitá dávka komiksových Simpsonů

Tím očekávaným titulem není nic jiného než 47. díl oblíbeného nindži Naruta s podtitulem Prolomení pečeti!!. Na něm pracoval japonský mangaka Masashi Kishimoto, který vytvořil i předešlé díly. Na čtenáře v tomto díle čeká fantastická část příběhové linky, na kterou si fanoušci anime Naruto musí určitě pamatovat. Jedná se totiž o jeden z nejlepších momentů z celého seriálu.

Hyperaktivní hrdina Naruto se již vrací ze svého výcviku. To, co spatří, když přijede, se mu vůbec nelíbí. Na vesnici totiž zaútočil šéf Akatsuki, Pain. Nindžové, co vesnici brání, svůj boj prohrávají. Hokage dělá všechno pro to, aby udržel ztráty na minimu. Jen Naruto osobně stojí mezi Painem a zničením milované Konohy. Aby se mu ji podařilo zachránit, musí odhalit skutečnou totožnost Paina a snažit se překonat útoky jeho smrtelných klonů.

Naruto 47: Prolomení pečeti můžete očekávat na eshopu nakladatelství CREW již 7. července/júna. Na stejném eshopu můžete samozřejmě zakoupit předešlé díly, jen vás předem upozorníme, že Naruto má a bude mít opravdu mnoho dílů, takže to vaše peněženka silně pocítí.