Snímek My Bloody Valentine (1981), u nás vydaný pod názvem Valentýnská pomsta, je slasher hororovou klasikou. Příběh diváky zavedl do hornického města Valentines Bluff, kde před dvaceti lety došlo k závalu, při němž zemřelo několik horníků. Jediným přeživším se stal muž, kterému v rámci toho začalo trochu šplouchat na maják, což vyústilo ve vraždu dvou lidí. Zároveň přísahal, že zabije každého, kdo by se opovážil ve městě slavit Valentýna. A přesně to učiní skupinka mladých lidí, což samozřejmě bude strašlivá chyba.

V roce 2009 pak ještě vznikl remake s Jensenem Acklesem jménem Krvavý Valentýn, který je v našich končinách možná o něco známější.

A nyní se zdá, že studio Blumhouse Productions, které patří mezi nejznámější současná hororová impéria, hodlá značce vdechnout nový život. 

Server Bloody Disgusting hlásí, že zmíněné studio chystá zbrusu nový film. Zatím však není známo, co má společnost přesně v plánu. Bude se jednat o další remake? Nebo se snad dočkáme plnohodnotného pokračování? Těžko říct, film zatím nemá na palubě žádné filmaře.

Verze z roku 2009 každopádně zaznamenala velice slušný komerční úspěch, z rozpočtu 14 milionů dolarů se mu podařilo utržit až 100 mega celosvětově. Režisér filmu Patrick Lussier a scenárista Todd Farmer posléze představili studiu Lionsgate svůj nápad na pokračování, ale jelikož film neměl zas až tak dobré recenze (byť nebyly vyloženě špatné), nakonec dalo studio od dalšího filmu ruce pryč. 

Blumhouse už se studiem Universal vdechl nový život známým hororovým franšízám jako Halloween a Vymítač ďábla, ovšem zatímco trilogii o Michaelu Myersovi se komerčně dařilo, nové vymítání ďáblů rozhodně neodstartovalo nejlépe. Tak se necháme překvapit, jak to dopadne zde.