Tak to vypadá, že krvavou a dospěláckou verzi dostane snad každá pohádka v historii lidstva. Minulý týden jsme vás informovali o tom, že v přípravě je hororová verze milované Popelky, ze které se vyklube sériová vražedkyně. Nyní však server Bloody Disgusting přišel ze zprávou, že temnějšího zpracování se dočká příběh o další pohádkové krasavici.

Tou se stane Šípková Růženka, která bude hlavní postavou v připravovaném filmu jménem Sleeping Beauty’s Massacre od studií ChampDog Films a ITN Studios. A jak už asi může být podle názvu zřejmé, místo jedné kapky se dočkáme vyloženě galonů krve.

Podle oficiální synopse se příběh zaměří na princeznu, která se zhroutí po záhadné smrti svého otce. Žije tak u prince Edisona, kterého sice miluje, ale vzhledem k tomu, že ztratila svůj královský status, tak si ho nemůže vzít. Na scénu tak nastoupí zlovolná královna Velma, která chce celé království pro sebe. 

Rozhodne se proto převzít moc za pomocí svých temných čarovných sil. Princeznu tak uvrhne do hlubokého spánku, z něhož se už nemá nikdy probudit. To však ale ještě netuší, že princezna ze své zdánlivě nekonečné dřímoty jednoho dne procitne. A patrně se rozhodne rozpoutat pomstychtivý masakr, během něhož poteče krev proudem.

Podle tvůrců bychom se tak měli těšit na řádně drsnou, temnou a hrůzostrašnou podívanou, která nám klasickou pohádku představí v podobě, jakou jsme ještě neviděli. Taktéž se pokusí o co nejnepříjemnější hororový zážitek, ve kterém bude gore hlavní hvězdou.

Na palubě máme už i hlavní představitelku Růženky, tu by si měla zahrát herečka Lora Hristova, v blíže nespecifikovaných rolích se vedle ní objeví herci jako Lila Lasso, Leah Glater, Robbie Taylor, Sophie Rankin, Charlotte Coleman a Judy Tcherniak. Natáčet by se mělo začít ve Velké Británii někdy na konci léta. 

O režii filmu se postará Louisa Warren, to znamená stejná filmařka, která nám nadělí také zvrácenou verzi Popelky jménem Cinderella’s Curse. Ta už ostatně natočila celou řadu nízkorozpočtových hororů. Scénář si zas vzala na starost Jasmine Ebony Thomas.

Režisérka tak pokračuje v novém trendu, který evidentně odstartovaly horory jako Medvídek Pú: Krev a med od Rhyse Waterfielda a The Mean One, v němž se objevil vraždící Grinch. Kromě Popelky bychom se ještě měli dočkat také temnější verze Petra Pana a Bambiho, přičemž ve hře jsou dokonce i Teletubbies. Zkrátka se připravte na řádné masakrování dětských vzpomínek. Snímek Sleeping Beauty’s Massacre by měl vyjít někdy ke konci roku.