Na filmovém festivalu SXSW bude brzy premiérovat mysteriózní thriller s Kanady jménem Hunting Daze, o který se postarala filmařka Annick Blanc. Výše je dostupný oficiální trailer.

Hlavní hrdinkou se stává Nina (Nahéma Ricci), mladá a svéhlavá exotická tanečnice, která uvízne na dalekém severu. Požádá proto své nedávné zákazníky, tedy pětici mužů na lovu, aby ji na nějaký čas ubytovali. V této mužské společnosti, střídavě veselé a filozofické, začíná Nina pociťovat sounáležitost, jakou nikdy předtím nepoznala. Vše se ale začne měnit s příchodem tajemného cizince jménem Dudos. Čemu všemu bude Nina posléze čelit, je otázkou. Ale z traileru je zřejmé, že poteče krev. Podle všeho bychom se měli těšit na humorný i znepokojivý příběh, který bude jemně rozplétat vlákna lidské povahy. 

Annick Blanc se postarala jak o scénář, tak i o režii, přičemž snímek bude jejím celovečerním debutem.

Dále se ve filmu dočkáme herců jako Bruno Marcil, Frédéric Millaire-Zouvi, Alexandre Landry, Marc Beaupré a Maxime Genois.

Jak již bylo řečeno, snímek se objeví na výše zmíněném filmovém festivalu, zatím ale není známo, zda se ho eventuálně dočkáme také u nás.